*** Водещите вечерни новини на 22 юни ***   *** *** Това,

...
*** Водещите вечерни новини на 22 юни ***
  *** ***
Това,
Коментари Харесай

Водещите новини! Новата коалиция скри Генчовска, за да не отговаря на въпроси. Автобуси на ДПС пристигнаха за протеста срещу кабинета

*** Водещите вечерни вести на 22 юни ***

 

***

***

„ Това, което видяхме през днешния ден сутринта в зала, видяхме и тук на комисия. Сутринта беше провален кворумът, с цел да не може да бъде определен нов ръководител. Видяхме новата коалиция още веднъж в деяние. Не мога да схвана за какво министър Генчовска беше скрита, имайки поради, че тя е член на Министерски съвет “. 

Това съобщи депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев, откакто съвещанието на външна комисия, на което трябваше да бъде разисквано Френското предложение за РСМ, претърпя неуспех.

***

Вайкаха се до небесата, че Министерски съвет и министър председателят ще вземат решение по македонския въпрос персонално. Че и плашеха с това. Петков един милион пъти трябваше да изяснява, че предлагането ще бъде обещано на комисия и ще се реши от Народното събрание. 

Ония не имаха вяра. Или се правеха, че не имат вяра. 

Пак се вайкаха, че Министерски съвет ще взема решение, а не те, не националното заседание.

Ива Митева към този момент не се вайка, че Киро (както те неуважително го наричат) ще взема решение самичък и че Министерски съвет ще взема решение самичък. Не я е боязън и не сее боязън у нас. 

Дори напротив…

Обвинява „ Киро “ и Министерски съвет, че НЕ СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕТО САМИ, а ще го дават на комисия. 

А в този момент де!

***

Симпатизантите се насочиха към площад " Александър Невски " с цел да вземат присъединяване в митинга против държавното управление.

***

„ ВМРО-ДПМНЕ отхвърля предлагането на Париж и счита, че то води единствено до асимилация на македонците и побългаряване на страната “.

А от Има Такъв Народ и „ Възраждане “ оповестиха, че ще гласоподават срещу него, било анти- нашия интерес…

Върви, че разбери. 

Руските сътрудници и от двете страни са задействани да спъват договарянията. Силни Балкани, съгласие сред нас и македонците… не желаят и това си е!

***

***

Интересно развитие…

***

Усмивки, веселба…

Весело е, хубаво е и от всякъде се чува музика…

***

То какво ли друго му остана?

***

А историята помни… Зимната война. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР